THR_Ai_OFFICIAL-400PNG.png

Thrana hr | Haraldsheim

 

OFFENTLIG TRANSPORT

Det er gode buss, trikk og t-banemuligheter til kurslokalet Haraldsheim Vandrerhjem (kun 5 min å gå fra selve Sinsenkrysset, som har gode offentlige transportmuligheter).  Ved å bo sentralt i Oslo, i nærheten av Nationaltheateret, er det kort vei til T-banen, og lettere å få til noe sosialt med kollegene på kveldstid.
Bruk www.ruter.no for å finne offentlig transport fra hotelladresse og til kursadresse (Haraldsheimveien 4). Billettpriser finner du her. Det er dyrere å kjøpe billett ombord på bussen, så det kan lønne seg å kjøpe billetter på forhånd. 7-dagers billett kan være mer lønnsomt enn enkeltbilletter. Du kan også sjekke Haraldsheim Vandrerhjem sin egen nettside, som ha god informasjon om hvordan du kan finne fram til kurslokalet: http://haraldsheim.no/slik-kommer-du-hit/

 

HOTELL

Kursdeltakere er selv ansvarlig for å ordne overnatting, dersom de har behov for det. Som nevnt ovenfor anbefaler vi å bo i Oslo sentrum. Ca. 20-25 minutter aktiv gange fra kurslokalet ligger Radisson Nydalen. Det er også mulig å bo på Haraldsheim Vandrerhjem (dersom du booker her, gi beskjed om at du booker gjennom kurs med Thrana HR for å få avtalepris).

 

PARKERING

Det er en stor parkeringsplass ved kurslokalet, og det er som regel godt med ledige plasser. Parkering er etter prinsippet førstemann til mølla. Det finnes gateparkering i tillegg. 

 

VEIBESKRIVELSE

Det er gangavstand fra Sinsenkrysset til kurslokalet. Se kart.