Back to All Events

OSLO - Turnuskurs m/ Thrana, Helg & Høytid spesial - November 2016


  • Thrana HR AS Haraldsheimveien Oslo, Oslo, 0587 Norway (map)

Perfekt kurs for deg som jobber med arbeidsmiljøloven, turnusplaner, arbeidstid og bemanningsplaner.  På dette kurset kjører vi ekstra fokus på å få løsnet opp de utfordringene som ofte står i kø foran helg og høytid. 

Det rammeverket som dekker arbeidstid, ferietid og tariffer er meget komplekst. En av Norges beste på området, Svein Arne Thrana, arrangerer i samarbeid med Phant AS, et 4 dagerskurs som vil gi deg en god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler og turnusplanlegging. Kurset vil sikre at ledere, HR-personell og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. 

  • Del 1: Regelverk, mandag og tirsdag
  • Del 2: Turnusmetodikk, onsdag og torsdag

Kurset gjennomføres fra 09.00-15.00 hver dag. 

Prisene inkluderer kurshefte for valgt sektor, lunsj på kursdager samt kaffe/te. Alle priser er per person. Kursdeltakere må selv ordne hotell hvis de trenger dette.