Turnuskurs i november: helg og høytid spesial

Få full oppdatering om lovverk og turnusplanlegging på vårt kurs i Oslo! Kurset ledes av en av Norges fremste på turnusplanlegging, Svein Arne Thrana. 

Turnuskurset arrangeres på Haraldsheim i Oslo fra 5.-8. november. 

Kurset går over fire dager, og gir en god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler, og hvordan du kan lage gode, kostnadseffektive turnusplaner. Kurset vil sikre at ledere, HR-personell, og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. Her kan du få mer informasjon om kursets innhold. 

Svein Arne Thrana har jobbet utelukkende med undervisning av dette fagområdet siden slutten av 1980-tallet, og vil gi kursdeltakerne et meget godt innblikk i turnusplanlegging, turnusmetoder og relevant lovverk.