Back to All Events

Turnuskurs i Oslo: 17.-20. september 2018


  • Haraldsheim 4 Haraldsheimveien Oslo, 0587 Norway (map)

Dette kurset er perfekt for deg som jobber med arbeidstid, turnus- og bemanningsplaner, ferieloven og arbeidsmiljøloven.

Tariffer og det lovverket som dekker arbeidstid og ferie er meget komplekst. Kursholder, og en av Norges beste på turnusplanlegging, Svein Arne Thrana, guider deg gjennom alt du trenger å vite for å lage en god turnus. Kurset går over fire dager, og gir en god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler og turnusplanlegging. Kurset vil sikre at ledere, HR-personell og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. 

  • Del 1: Lov- og avtaleverk, arbeidsmiljøloven, ferieloven (mandag og tirsdag).

  • Del 2: Turnusplanlegging og turnusmetodikk (onsdag og torsdag).

Kurset gjennomføres fra kl. 09.00-15.00 hver dag.

Prisene inkluderer kurshefte, lunsj på kursdager, samt kaffe/te. Alle priser er per person. Kursdeltakere må selv ordne hotell, dersom de har behov for det. 

Svein Arne Thrana har jobbet med undervisning og rådgivning av dette fagområdet i mer enn 30 år, og vil gi kursdeltakerne et meget godt innblikk i turnusplanlegging, turnusmetoder, tariffavtaler, arbeidsmiljøloven (aml.) og annet relevant lovverk.