Back to All Events

Turnuskurs i november: helg og høytid spesial


  • Haraldsheim 4 Haraldsheimveien Oslo, 0587 Norway (map)

Dette kurset er perfekt for deg som jobber med arbeidstid, turnus- og bemanningsplaner og arbeidsmiljøloven. På kurset i november ser vi spesielt på hvordan vi kan løse de utfordringene som oppstår i forbindelse med helg og høytid.

Tariffer, og lovverket som dekker arbeidstid og ferie er meget komplekst. Kursholder, og en av Norges beste på turnusplanlegging, Svein Arne Thrana, guider deg gjennom alt du trenger å vite for å lage en god turnus. Kurset går over fire dager, og gir en god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler og turnusplanlegging. Kurset vil sikre at ledere, HR-personell og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. 

  • Del 1: Lov- og avtaleverk, arbeidsmiljøloven, ferieloven (mandag og tirsdag).

  • Del 2: Turnusplanlegging og turnusmetodikk (onsdag og torsdag).

Kurset gjennomføres fra kl. 09.00-15.00 hver dag.

Kursdeltakelse alle fire dager koster 8 550 kroner per deltaker. Prisen inkluderer kurshefte, lunsj på kursdager, samt kaffe/te. Det er også mulig å melde seg på kun to av kursdagene, og delta på del 1 eller del 2. Vi gir rabatt ved påmelding av flere kursdeltakere fra samme organisasjon/firma. For mer informasjon, se prislisten. Kursdeltakere må selv ordne hotell, dersom de har behov for det.

Svein Arne Thrana har jobbet med undervisning og rådgivning av dette fagområdet i mer enn 30 år, og vil gi kursdeltakerne et meget godt innblikk i turnusplanlegging, turnusmetoder, tariffavtaler, arbeidsmiljøloven (aml.) og annet relevant lovverk.

Earlier Event: September 17
Turnuskurs i Oslo: 17.-20. september 2018
Later Event: February 11
Turnuskurs i Oslo: 11.-14. februar 2019