Turnuskurs i Tromsø

Få full oppdatering på arbeidsmiljøloven og turnusplanlegging: For første gang arrangerer Thrana HR turnuskurs i Tromsø. Kurset ledes av Svein Arne Thrana, som er en av Norges fremste innen turnusplanlegging. 

Kurset arrangeres på flotte Clarion Hotel The Edge i Tromsø fra tirsdag 2. mai til fredag, 5. mai 2017. 

Kurset går over fire dager, og gir deg en god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler, og hvordan du kan lage gode turnusplaner. Kurset vil sikre at ledere, HR-personell, og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. Her kan du få mer informasjon om kursets innhold. 

Svein Arne Thrana har jobbet utelukkende med undervisning av dette området siden slutten av 1980-tallet, og vil gi kursdeltakerne et meget godt innblikk i turnusplanlegging og relevant lovverk.