Turnuskurs med Thrana i Oslo, mars 2017

Start 2017 med en full oppdatering på arbeidsmiljøloven og turnusplanlegging, og bli med på årets første kurs i regi av Thrana HR. Kurset arrangeres på Haraldsheim i Oslo mandag 6. mars til torsdag, 9. mars 2017. 

Kurset er Svein Arne Thrana sitt anerkjente firedagers turnuskurs. Thrana er regnet som en av Norges beste innen dette feltet. Kurset gir deg god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler, og hvordan lage gode turnusplaner.

Kurset vil sikre at ledere, HR-personell, og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. Svein Arne Thrana har jobbet utelukkende med undervisning av dette området siden slutten av 80-tallet, og vil gi kursdeltakerne et meget godt innblikk i turnusplanlegging og relevant lovverk.