Thrana HR innleder samarbeid med Advokatbyrået SBDL

Det er med stor glede at Thrana HR kan melde om samarbeid med advokatbyrået Storeng Beck og Due Lund. Rett ved Rådhusplasssen, i Hieronymus Heyerdahlsgate 1, sitter det en gruppe med svært dyktige advokater med spesialfelt innen arbeidsrett.  

Med innledning av dette samarbeidet, skaper SBDL og Thrana HR en plattform for kunnskapdeling som ytterligere styrker våre tjenester til våre kunder. Gjennom samarbeidet kan Thrana HR sammen med SBDL tilby rådgivning innenfor arbeidsrettslige forhold som er tett knyttet opp til oppsett av turnusplaner.  Vi har allerede samarbeidet med SBDL gjennom to prosjekter med svært fornøyde kunder. 

For å markere starten på samarbeidet, har vi i fellesskap satt opp et dagskurs om arbeidstid i SBDL sine lokaler fredag den 6. mars 2015.

 

sbdl_logo.jpg

OM ADVOKATBYRÅET STORENG, BECK & DUE LUND

SBDL er et avdokatbyrå med spesialisering i  arbeidsjuss, og har i flere år blitt rangert som et av landets fremste firma innen arbeidsrett av Legal 500 og Chambers and Partners. Deres kunder er alt fra internasjonale konserner, statlige og kommunale virksomheter, store til små bedrifter, ideelle organisasjoner, fagforeninger og privatpersoner.

Deres advokater rangeres også høyt innen arbeidsrett i individuelle rangeringer som Legal Experts EMEABest Lawyers og Who’s Who Legal.

Om Thrana HR

Thrana HR har Norges beste kompetanse på turnus, arbeidstid, bemanning og HR.  Thrana HR tilbyr skreddersøm av løsninger til organisasjoner som ønsker en strømlinjeformet og effektive bemanning. Thrana HR kan lage bærekraftige og  kostnadseffektive turnus- og bemanningplaner basert på kundens spesifikke behov. Thrana HR kan tilby rådgivning, analyser, og undervisning innenfor sitt nisjeområde. Videre kan Thrana HR bistå med strategiutvikling i HR-staber , særlig innenfor virksomheter med turnusarbeid. Thrana HR sin nøkkelkompetanse  gjør at de  finner optimale løsninger samtidig som kunden kan fokusere på sin kjernevirksomhet.