Turnuskurs med Thrana 2. til 5. mars

Vi arrangerer neste turnuskurs med Svein Arne Thrana 2. til 5. mars på Haraldsheim i Oslo. Dette er et perfekt kurs for deg som jobber med arbeidsmiljøloven, turnusplaner, arbeidstid og bemanningsplaner. 

Det rammeverket som dekker arbeidstid, ferietid og tariffer er meget komplekst. En av Norges beste på området, Svein Arne Thrana er foredragsholder i et 4 dagerskurs som vil gi deg en god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler og turnusplanlegging. Kurset vil sikre at ledere, HR-personell og skiftansvarlige får nødvendig kompetanse for å sette opp korrekte og kostnadsbesparende bemanningsplaner. Svein Arne Thrana har jobbet utelukkende med undervisning av dette siden slutten av 80 tallet, og vil gi kursdeltakerne en meget godt innblikk i turnusplanlegging og relevant lovverk.