Turnuskurs i Oslo

Turnuskurs i Oslo

25.-28. september arrangerer vi turnuskurs i Oslo. Kurset gir god innføring i arbeidsmiljøloven, ferietid, tariffavtaler, og hvordan du kan lage gode turnusplaner. Kurset ledes av turnusguru Svein Arne Thrana, som har arbeidet med turnus siden 1980-tallet. 

Turnuskurs i Tromsø

Turnuskurs i Tromsø

For første gang arrangerer Thrana HR turnuskurs i Nordens Paris, Tromsø. En gyllen mulighet til å få full oppdatering på arbeidsmiljøloven og turnusplanlegging, og kombinere det med vakre omgivelser i Tromsø. Kurset ledes av Svein Arne Thrana, som er en av Norges fremste innen turnusplanlegging. Kurset arrangeres på Clarion Hotel The Edge fra tirsdag 2. mai til fredag 5. mai 2017. 

Phant skifter navn til Thrana HR

Phant skifter navn til Thrana HR

Phant skifter navn til Thrana HR fra og med 1.1.2015

Siden vår oppstart i begynnelsen av 2013 har vi holdt flere kurs og løst komplekse turnusproblemstillinger for flere kunder. Vi er klar til å ta fatt i nye utfordringer med dere, utarbeide gode turnusplaner og tilby ledende undervisningsopplegg.

Vi fortsetter med skreddersøm og implementering av nye turnus- og bemanningsplaner. Vi vil knytte til oss nye spennende samarbeidspartnere og samtidig utvikle vår tjenesteportefølje. Som en del av denne satsingen, har vi valgt å skape en ny firmaprofil og et nytt firmanavn.